Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Από τους Λιαπάδες με αγάπη - 3 Χρόνια μαζί



Τρία χρόνια τώρα, τα λιαπαδίτικα blogs εκπέμπουν από τους Λιαπάδες με αγάπη σε όλο τον κόσμο. Το εύρος της διεθνικότητας των επισκεπτών μας, ξεπέρασε κατά πολύ, ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Είμαστε πολύ περήφανοι γιαυτό. “Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;” 

 Απ' όλη την υφήλιο 
αρχόντοι και κυράδες, 
μπαίνουνε και διαβάζουνε 
τα blog για τσου Λιαπάδες

Από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα, δεχθήκαμε 18.000 επισκέψεις απ' όλο τον κόσμο, όπως δείχνει ο παραπάνω χάρτης-εργαλείο, που καταγράφει αυτόματα κάθε επίσκεψη στα blogs. Με μέσο όρο έξι χιλιάδες (6000) επισκέψεις το χρόνο, οι απανταχού Λιαπαδίτες, Κερκυραίοι, Έλληνες και φίλοι μας επισκέπτες, μας έδωσαν το στίγμα τους, σημάδι ότι εγκρίνουν τις επιλογές μας.
Καταχωρήθηκαν μέχρι τώρα 46 επισκέψεις από όλο τον κόσμο και 45 επισκέψεις από ελληνικούς νομούς. Από την μακρινή Ανατολή (Πακιστάν, Ινδία, Σιγκαπούρη, Κορέα), μέχρι τη Δύση (Δυτικές ΗΠΑ, Δυτικός Καναδάς) και από το Βορρά (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Αγία Πετρούπολη) μέχρι το Νότο (Νότιος Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία) μας τιμούν με τις συνεχείς επισκέψεις τους. 
Οι επισκέψεις αυτές, εκτός από χαρά και ενθουσιασμό, μας γεμίζουν αίσθημα ευθύνης και δράσης, γιατί τις μεταφράζουμε σαν εντολή να συνεχίσουμε πιο δυνατά την ενημέρωση, με απώτερο σκοπό να αγγαλιάσουμε τους απόδημους Λιαπαδίτες αλλά και τις νέες γενιές, να τους δώσουμε ενδιαφέρουσα, ανεξάρτητη και ανιδιοτελή ενημέρωση, συσφίγγοντας τους ήδη ισχυρούς δεσμούς με το χωριό μας, τους Λιαπάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου